چرا نوزادان نمی توانند عسل بخورند؟

وقتی دخترم وینی شروع به خوردن مواد جامد کرد، پزشکش لیستی از غذاهایی را به من داد که باید از آنها اجتناب کنم. در آن زمان، از اینکه دیدم عسل در لیست بود، تعجب کردم. این شیرینی اغلب به عنوان یک غذای سالم تبلیغ می‌شود – و مطمئناً، عسل فواید سلامتی فوق‌العاده‌ای دارد – که انتظار نداشتم یاد بگیرم که واقعاً می‌تواند برای کودکان زیر یک سال خطرناک باشد.

Lauren Torrisi-Gorra، MS، RD، مربی سلامت سارا Wragge و متخصص تغذیه، می گوید: « عسل می تواند حاوی اسپورهای باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینوم باشد. این هاگ ها می توانند باعث بیماری نادری به نام بوتولیسم نوزاد در کودکان زیر ۱۲ ماه شوند که سیستم گوارشی و ایمنی آنها هنوز در حال رشد است.

بوتولیسم نوزاد خطرناک است و نیاز به درمان پزشکی دارد. توریسی گورا می‌گوید: «علائم شامل یبوست، مشکل در تغذیه، گریه‌های ضعیف و کاهش حالات چهره است. “اگر فکر می کنید کودک شما ممکن است این علائم را تجربه کند، مهم است که با پزشک خود تماس بگیرید.”

او می‌گوید بهترین گزینه این است که از دادن عسل به کودکان زیر ۱ سال، حتی در محصولات پخته، خودداری کنید. خبر خوب این است که وقتی کودک بالای ۱ سال سن داشته باشد، احتمالاً به اندازه کافی در معرض این باکتری قرار می گیرد که دیگر در معرض خطر ابتلا به عسل قرار نمی گیرد.

با این حال، Torrisi-Gorra خاطرنشان می کند که مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری همچنان توصیه می کنند که تمام قندهای اضافه شده مانند عسل (و شیرین کننده های مصنوعی) را تا زمانی که کودک شما بالای ۲ سال سن ندارد، محدود کنید، نه به دلیل بوتولیسم نوزاد، بلکه به دلیل سلامتی. او می‌گوید: «مواظب قندهای اضافه‌شده در غذاهای رایج مانند کراکر گراهام، سس‌های پاستا و گرانولا باشید.

بنابراین، چه گزینه‌هایی برای اضافه کردن طعم شیرین به غذای کودکتان در فاصله زمانی بین شروع غذای جامد تا دو سالگی وجود دارد؟ مواردی که من به مشتریانم پیشنهاد می کنم پوره سیب، آلو یا خرما هستند. اینها نه تنها بدون قند افزوده شیرینی می دهند، بلکه فیبر و مواد معدنی را نیز ارائه می دهند.

زمانی که بچه ها با خیال راحت بتوانند عسل مصرف کنند، عسل مانوکا یکی از انواعی است که من توصیه می کنم. این عسل گلدار که عمدتا در نیوزلند تولید می شود سرشار از آنتی اکسیدان است. همچنین ضد میکروبی است و به دلیل توانایی آن در آرام کردن سرفه و تسکین ناراحتی های گوارشی مورد مطالعه قرار گرفته است.

وقتی در فروشگاه هستید، به دنبال عسل منحصر به فرد مانوکا با درجه بندی فاکتور باشید، که سخت ترین سیستم درجه بندی عسل مانوکا است. هر چه عدد UMF بیشتر باشد، عسل حاوی متیل گلیوکسال یا خواص ضد باکتریایی بیشتری است. نمرات ۱۰+ و بالاتر بیشترین مزایا را دارند.

اما علیرغم مزایای آنتی اکسیدانی آنتی باکتریال، مهم است که به یاد داشته باشید که عسل همچنان حاوی قند است. توریسی گورا خاطرنشان می کند : یک قاشق غذاخوری عسل حاوی ۱۷٫۳ گرم قند است که تقریباً ۷۰ درصد از حد مجاز قند روزانه آکادمی اطفال آمریکا یعنی ۲۵ گرم قند در روز است. این بدان معنا نیست که هیچ جایی برای کمی شیرینی در رژیم غذایی کودک وجود ندارد – شما فقط می خواهید مطمئن شوید که توصیه های ایمنی و تغذیه ای را در ذهن دارید.

دیدگاهتان را بنویسید