دستورالعمل غذایی جدید برای نوزادانی که در معرض خطر آلرژی قرار دارند

foodallergychild - دستورالعمل غذایی جدید برای نوزادانی که در معرض خطر آلرژی قرار دارند
میزان مواد غذایی آلرژی‌­زا باید متناسب با سن کودک باشد تا منجر به خفگی نشود.

انجمن سلامت اطفال کانادا در حال حاضر، به والدین کودکانی که در معرض خطر ابتلا به آلرژی قرار دارند، استفاده از مواد غذایی مانند کره بادام ­زمینی، شیر و تخم ­مرغ تا حدود شش ماهگی نوزاد، را توصیه می­‌کند. در ادامه آمده است حتی به نوزادان با سنین کمتر از ۴ ماه که آمادگی دریافت دارند، نیز می‌توان غذا داد.

این توصیه‌ها مبنی بر تغییر طرز تفکر در معرفی غذاهای محرک و آلرژی‌زا است.

دکتر الیسا آبرامز، رئیس بخش آلرژی جامعه می‌گوید: «تغییر عظیمی در حرفه ما بوجود آمده است.»

توصیه قبلی برای اجتناب از مصرف چنین غذاهایی براساس این تفکر بود که آلرژی از طریق دستگاه گوارش وارد بدن می‌شود که با رسیدن به سن بلوغ این مشکل برطرف خواهد شد.

ما اکنون بر این باوریم که آلرژی از طریق پوست گسترش می‌یابد. مطالعات نشان می‌دهد تغذیه در سنین پایه و اولیه، از بروز آلرژی پیش‌گیری می‌کند. تجربه ثابت کرده‌ است که میزان آلرژی به صورت ناخواسته رشد می‌یابد. بنابراین دستورالعمل های قدیمی موثر نیستند.

حال این­طور تصور می‌شود که دستگاه گوارش، بدن را آموزش می‌­دهد تا در برابر مواد غذایی آلرژی‌زا مقاومت بیشتری بروز دهد.

غذاهای محرک و آلرژی‌زا:

  • شیر گاو
  • تخم­مرغ
  • بادام‌­زمینی
  • درخت بادام
  • ماهی
  • صدف
  • گندم
  • سویا

کودکانی که سابقه‌ی اگزما داشته‌ باشند، بیشتر در معرض ابتلا به آلرژی غذایی قرار می‌گیرند.

به والدین و مراقبان توصیه می‌شود برای تست آلرژی، یک‌بار از مواد محرک و آلرژی‌زا استفاده کنند و در صورت بروز هرگونه علائم، اقدامات اولیه را برای مراقبت شروع کنند.

و در مقابل، اگر در اولین‌بار علائمی مشاهده نشد، والدین باید صبوری کنند و به کار خود ادامه دهند.

زمان شروع خوردن مواد غذایی جامد به رشد و آمادگی بدن نوزاد بستگی دارد. مانند داشتن کنترل بر ماهیچه‌های گردن و نشان دادن علاقه به غذا. نوزادانی که در معرض آلرژی قرار ندارند، می‌توانند در شش ماهگی خوردن جامدات را شروع کنند.

آگوست ۲۰۱۸، آبرامز تحقیقی را براساس نظرسنجی صورت گرفته توسط ۸۰ متخصص آلرژی، ۱۷۰ پزشک اطفال و ۲۰۶ پزشک متخصص خانواده در کانادا منتشر کرد. این تحقیق به موانع علمی برای معرفی زودهنگام آلرژی بادام‌زمینی تاکید داشت.

وی گفت بسیاری از پزشکان اطفال و خانواده اعلام کرده‌­اند که آلرژی بین ۶ ماه تا یک سالگی رخ می‌دهد. اکثر متخصصین آلرژی برای نوزادان زیر ۶ ماه استفاده از تخم ­مرغ، شیر و بادام­ زمینی را توصیه می­ کنند.

والدین کودکان خردسال می‌توانند، کره بادام ­زمینی را با آب رقیق کنند و یا آن را با میوه یا سبزیجات یا شیر مادر مخلوط کنند.

کودکان بزرگ‌تر نیز می‌توانند کره بادام­ زمینی را بر روی یک تکه نان برشته امتحان کنند.

اگر خواهر و برادر بزرگتر کودک آلرژیک باشند، راه‌های ایمن‌تری برای مقابله با موضوعات آلرژی‌زا در خانه فراهم است.

اثرات سوءِ آلرژی بر زندگی، ناراحت­ کننده است

جیوتی پارمار، در تورن‌هییل، مادر سه فرزند است. دو فرزند او آلزژی حاد به لبنیات و آجیل دارند.

پسر ۱۴ساله او، Sahil تحت درمان قرار گرفت و هم اینک به‌راحتی می‌تواند روزی دو عدد بادام‌زمینی بخورد.

پارمار آرزو دارد تا آلرژی دختر ۹ ساله‌اش با رعایت دستورالعمل‌های جدید کم‌رنگ‌تر شود.

پارمار گفت: «آلرژی بر تمام زندگی من تاثیر گذاشته است و من را ناراحت می‌کند. خوشحالم که والدین جدید این فرصت را دارند تا از آلرژی غذایی کودکان­شان جلوگیری کنند.»

برای سلامت نوزادان توصیه می‌شود شیردهی به مدت دو سال و حتی بیشتر تداوم یابد.

نظرسنجی به عمل آمده در سراسر کشور نشان می‌­دهد که ۷٫۵ درصد از جمعیت کانادا آلرژی غذایی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید