نکاتی در مورد دادن جگر به کودکان

MU04 CHS1 Mutton Liver - نکاتی در مورد دادن جگر به کودکان

دلایل دادن جگر:

۱- جگر (و بخصوص جگر مرغ) یکی از مواد غذایی سرشار از آهن است ، که یک ماده مغذی مهم برای نوزادان و کودکان است .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۲- آهن جگر از نوع “هم” است ، که به راحتی در بدن جذب می شود .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۳- جگر ماده غذایی به نسبت ارزانی است.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۴- پخت جگر آسان است و فقط چند دقیقه طول می کشد تا سرخ شود.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۵- جگر را به راحتی می توانید به حالت خمیر شده در آورید و روی نان پخش کنید.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۶- جگر را می توانید در فریزر نگهداری کنید.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۷- جگر تمام ۹ اسیدهای آمینه ضروری بدن را دارد.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۸- جگر حاوی مقادیر فوق العاده ای از ویتامین A بوده که نوزادان برای رشد سریع نیاز دارند، و برای مبارزه با عفونت، و همچنین برای بینایی مفید است. اما مراقب باشید: مصرف بیش از حد ویتامین A می تواند سمی باشد ، بنابراین مصرف جگر را به یکبار در هفته محدود کنید.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
۹- نوزادان هرچه زودتر این غذا را بخورند، بعداً احتمال دوست نداشتن آن کمتر است.

دیدگاهتان را بنویسید